Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zed Zaidi Meroyan di Twitter



Assalamualaikum :')
Kepada peminat KPOP , you all mesti baca entry ni ! Komen lah apa-apa yg patut , tk pun korang hentam je kt twitter Zed Zaidi ni ! Geram lak aku baca statement dia ! Dia ingat dia bagus sangat ! Grr

Tak lama dulu Zed Zaidi pernah mencetuskan kontroversi dengan membuat kenyataan yang tak menyenangkan di twitter mengenai kemenangan Aaron Aziz di ABPBH. Kali ni Zed Zaidi tampil sekali lagi membuat kenyataan yang tak menyenangkan di twitter mengenai kehadiran KPOP.


Pehh ! Menyirap dok dengan statement yg macam  CIBAI  uh ! Korang sebarkan lah benda ni , biar peminat KPOP tahu , biar kasi hentam sama itu artis yg kerek gilerr !

Tolong la weyy , kalau orang dh suka , ko tk leh nk larang ! Music ni universal la wehh !
Artis-artis Barat kau tk nk Blame plak !! Sedar diri sikit , baru nk kritik yg lain  ! Pheww !

Kalau korang perhatikan , bila benda tu dah top kt negara kita, baru dia nk jadi pahlawan nk banteras , tp dulu masa zaman-zaman Wonder Girls mula-mula top kt Malaysia , tk nk belasah plakk ! Mentang-mentang dh jadi Pengerusi Seniman ! Huh


Suka entri ini ? Like yaa :')


thanks for reading ;)

2 comments:

//~prodigious said...

Urm -___- tak patut betul dia cakap macam tu ni yang buat angin aku naik tiba-tiba ni*sambil geleng kepala*..aihh kalau jeles just cakap je lah jeles tak payah nak buat statement macam budak yang tak cukup matang..Lagipun dia langsung tak ada hak nak halang seseorang itu meminati kpop..Jangan jadi kereklah..Insaf sikit ko tu tak bagus pun..and lagi satu Music Is Universal..sesiapa pun boleh minat musik tu tak kiralah jenis or negara mana yang buat!!

MAZLAN said...

sokong sangat :') dia tu jeles sebab dia tk laku ! huh !

Post a Comment

memekak disini -->


SAYA MOHAMAD MAZLAN MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KERANA SINGGAH BLOG SAYA YAA :) BYE