Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Learn Korean Through English

Assalamualaikum :') Annyong Haseyo ! Oneul oetteoseyo ? Pahbogotsoyo ? Dah buang tebiat agaknya. Hehe.  Hari ni aku dapat lg belajar bahasa korea dengan lebih faham . Huu , mana tk nya , adik aku beli buku baru :) Harga pun boleh tahan melampau . Haha , nak tengok mcm mane buku nya ? 
Learn Korean Through English
Hehe , cover page pun lawa :) Pedulikan yang lain okayyy ! Haha
Biasalah bilik aku memang selalu berselerak !  Malam ni aku try lah belek-belek buku ni , saje saje je =) bosan tk tau nak buat ape , Nt tinggal potokopi je buku ni ! Nk beli , tk ada duit ~ Nak tahu harga dia bape?

RM 23.90  # Boleh didapatkan dipasaran :)
Okay cukup pasal buku tu ni plak pasal Epop Bulan Jun ! Korang dah dapat belum ? Dah Beli ? Nt habis , baik korang g beli cepat . Haha , ni cover page Epop Edisi Jun 2012 :) Layann ~

Cover Depan :')
Cover Belakang :')
Wahaha :) Best kan ! Best lagi kalau korang layan video bawah ni . 
ni yang Dance Version , kalau nk yg Full MV Version , g kat youtube <3 ! Lagu kt blog aku ni laa !


Okay , itu sahaja :) Daeume mannayo ! Annyong ! Wasalam ~
# Esok aku update ,  sekitar perkahwinan dengan Kapten ! HAHA (!) Gempak dok ! 
Tunggu Esok okayyy :))



thanks for reading ;)

5 comments:

aini n_ar said...

minat betol dgn korean. . hehe

DilaMilin said...

Anak buah sy darjah 5 memang minat gila2 lagu korea. Selalu jgk beli magazine Kpop ape entah. Pernah dia ckp kat sy, nanti dia besar2 dia nak belajar kt korea..kih3..

MAZLAN said...

Huhu :) Bagus la tu , nt boleh belajar bahasa korea :)

syiera said...

mahalnye bku tu...sy beli sme cm tu..rm15 je..

MAZLAN said...

Yee jee ? Makcik amek untung kott ! Jahatnyaa

Post a Comment

memekak disini -->


SAYA MOHAMAD MAZLAN MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KERANA SINGGAH BLOG SAYA YAA :) BYE